Početna » Sjajno druženje za Men’s Health Grill Day

Sjajno druženje za Men’s Health Grill Day

Udruženje pivara Srbije podržalo  Men’s Health Grill Day!

Men’s Health, najprodavaniji muški magazin u Srbiji, ponovo je organizovao MH Grill Day, sa ciljem da okupi prijatelje i saradnike brenda. Opušteno društvo uživalo je u sjajnom ambijentu uz dobru muziku za koju je bio zadužen DJ Andrija Erić. Događaju su prisustvovali i brojni poznati poput Dejana Tomaševića, Nataše Kovačević, Aleksandra Kukolja i Marija Srećković Savić.

Urbani i opušteni ambijent Cetinjske i Marsh Open Space-a bili su savršeno mesto za Men’s Health Grill Day. Gosti su uživali u stonom fudbalu koji je podstakao pomalo takmičarski duh u društvu. Svaka partija glasno se proslavljala i zahtevala revanš. Men’s Health je ovakvim popodnevom omogućio svojim gostima savršen kraj radnog dana i još jednom pokazao da dobra atmosfera, sjajna muzika i prijatna energija predstavljaju obavezan sastojak svakog MH događaja.

Gosti su opušteno uživali u različitim vrstama mesa za koji se pobrinuo Holy Smokes, a za priloge i različite dodatke je bio zadužen Dijamant. Uz ukusne roštiljske kobasice Zlatiborca gosti su mogli da uživaju u nezaobilaznom piću za ovakav tip događaja, a koje su obezbedile Apatinska pivara, Carlsberg Srbija i HEINEKEN Srbija kao donatori piva, i kao članice Udruženja pivara Srbije. Njihovom zaslugom, svaki gost je imao priliku da bude zvezda naslovnice Men’s Health i dobije fotku svoje naslovnice na licu mesta. Žiri koji su činili Stefan Tošović glavni urednik MH Rebeka Božović izvršna menadžerka UPS proglasili su za Miss Grill Day Unu Nikolić, a za Mistera Rajka Olića. Nakon toga, ljubitelji kofeina su uživali u Bloom kafi, a za osveženje se pobrinula Jana.

2018-07-18T15:39:53+00:00 June 5th, 2018|slajder pocetna|